Tentang Kami

pausahaan

Kusabab ngadeg di 2008, Urang, Shijiazhuang Rodom Pakakas Co., Ltd. Geus devoted sorangan kana bisnis tina parabot TCT sarta parabot inten ku nalungtik tur manufaktur pikeun leuwih ti 10 taun. Nepi ka kiwari, urang owns dua situs pabrik keur manufaktur duanana TCT sarta inten parabot. Salaku supplier profésional ti TCT sarta inten parabot, urang salawasna nyadiakeun kualitas sampurna jeung jasa ka konsumén domestik jeung global kami kalawan pangalaman loba pisan sarta dangong serius.
pausahaan

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Produk pangalusna, pangalusna jasa kualitas, harga lowset, GRS bakal mawa leuwih tetempoan ka buruan anjeun, urang bakal senang jeung jasa anjeun, anjeun wilujeng sumping konsultasi.
Grace Li
Produk pangalusna, pangalusna jasa kualitas, harga lowset, GRS bakal mawa leuwih tetempoan ka buruan anjeun, urang bakal senang jeung jasa anjeun, anjeun wilujeng sumping konsultasi.
Grace Li
Produk pangalusna, pangalusna jasa kualitas, harga lowset, GRS bakal mawa leuwih tetempoan ka buruan anjeun, urang bakal senang jeung jasa anjeun, anjeun wilujeng sumping konsultasi.
Grace Li